Merevedéssel a pénisz feje pirosra vált

A pénisz ödéma okai és kezelése

Lehet gyulladás, de lehet daganatos folyamat is. Kovács Zoltán kérdése: Tisztelt Doktor Úr! A válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

Ödéma tag fotó

Üdv:Zoltán Kedves Zoltán. Kérem mutassa meg urológusnak, ugyan is vizsgálat nélkül korrekt válszt nem lehet adni Üdv Berti85 kérdése: Keves Dr. Török Alexander, Nem igazan tudom, hogy a problema az urulogiahoz, vagy esetleg mas agazathoz tartozik-e. Ezert elore is elnezeset kerem.

Így öregszik a pasik pénisze Medipress Nem titok, hogy a férfiak szexuális működése a korral visszaesik. A tesztoszteronszint csökkenése miatt nehezebb izgalomba hozni őket.

Ra is ternek a problemara. Parom nagyon szegyenlos, es fel, cikinek tartja elmenni orvoshoz, ezert is irok onnek.

Mikor vaginalisan szeretkezunk, egy ido utan azt szoktam eszrevenni, hogy a vegbele mintha kidudorodna, azaz kijonne egy resz belole es furcsan kilog.

How IKEA gets you to impulsively buy more

Szeretkezes utan, ez idovel visszahuzodik. Regebben neha massal elt analisan is szexualis eletet, lehet ez is fontos lehet. Azt tudom meg, hogy paromnak szokott aranyere is lenni, talan ez is fontos.

merevedéssel a pénisz feje pirosra vált kis pénisz kibaszott

Elege agaszt a problema, hogy miert lehet ez. Esetleg tudna tanacsot adni?

Tartalomjegyzék

Pecsen van noi szakorvos, mert parom noi orvoshoz ragaszkodna. Tisztelettel Kovács Bertalan Kedves Bertalan. A leírás alapján egyértelműnek tűnik ,hogy aranyérről merevedéssel a pénisz feje pirosra vált szó. Sebészeti szakterület, vagy egészen pontosan proktológia.

Navigációs menü

Hogy van-e női szakorvos, azt nem tudom, bár valószínű. Nézze meg a sebészeti szakrendelések orvosainak névsorát.

merevedéssel a pénisz feje pirosra vált gyenge merevedéssel gyorsan véget ér

Zoltán kérdése: Tisztelt Doktor úr! A műtétet laparoskopiával végezték, a sigmabélből vettek ki kb. A szövettan szerint nincs áttét, a bélfalon nem ment ki a daganat.

merevedéssel a pénisz feje pirosra vált peroxid a pénisz

A múlt héten tűnt fel, hogy az egyik herém v. A kérdésem az lenne, hogy ez lehet-e a hasi műtét következménye, vagy ez ettől teljesen független panasz lehet?

Így öregszik a pasik pénisze

Válaszát nagyon köszönöm. Lehet a következménye, de lehet teljesen független dolog is. Javaslom, hogy első sorban az operáló orvossal konzultáljon. Norbi kérdése: Üdvözlöm.

Gyakori okok

Jelenleg 30 éves vagyok, pár éve észre vettem mitha csökkenne a merevedésem tartóssága vagy nincs merevedés, magömlésem nem olyan intenzív és kevesebb is, vizelet erejének csökkenése, nehezen meginduló vizelet, mintha valami nem engedné hogy úgy jöjjön ahogy jönnie kéne.

Kb fél éve elkezdtem szedni aktus előtti tablettákat mert most már többnyire nincs merevedésem, és a reggeli merevedések is elmúltak, a kapszula hatása után a merevedés többnyire rendben van, a vízelet is könnyebben megindul erőteljesebb is másnap reggel néha van merevedés. Voltam házi vákuum a péniszhez urológus orvosnál, a doktor úr prosztata gyulladást diagnosztizált de a gyógyszerek és kúpok alkalmazása után sem javult a helyzet, de annyiba hagytam.

Van egy testépítő ismerősöm és beszéltünk a szteroidokról és utána jutott eszembe hogy 16 vagy 17 éves koromban aminemtudom pontosan, beszedtem egy danabol kúrát mert épp egy ismerősömmel edzeni jártunk és ő ajánlotta, viszont ő elfelejtette mondani hogy ezeket a kúrákat lekell vezetni különféle gyógyszerekkel, ez ugye nálam nem történt meg.

A pénisztörzs

A mostani gondolkodásommal más okos vagyok de sajnos akkor megcsináltam ezt a kúrát, arra gondolok hogy a tesztoszteron szintem nem lehet rendben, persze én ezt nem tudhatom biztosra. Jelenleg ne magyarországon élek most találtam önre, ha Magyarországon leszek el fogok menni személyesen is, de most sajnos csak ilyen úton tudom elmondani a panaszaimat.

Véleményét válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Norbert Kedves Norbi.

  • Két hímvesszővel
  • Dr. Török Alexander Urológus szakorvos bemutatkozása
  • Hullajelenségek – Wikipédia

Ha szedi még a kedély javító szereket akkor megvan a magyarázat, mert ezek ilyen panaszokat okoznak. Ha már nem szedi, akkor kellene egy tesztoszteron szintet nézni.

Urológus szakorvos

Üdv Bence kérdése: Szép napot kívánok! Semmi elváltozást nem látok, nem tapintok, semmi nagyobb ütés nem érte. Pihentessem pár napot és jobb lesz vagy esetleg a dohányzás és a nikotin pótló niquiton tab is hatással lehet rá? Előre is köszönöm szépen a válaszát, igazából nagyon félek

Lehet, hogy érdekel